Service engineer buitendienst

  • education secundair onderwijs
  • contract type Flex

About the job

Als Service Engineer zal je (met name CNC) metaalbewerkingsmachines inbedrijfstellen, storingen oplossen en onderhoud uitvoeren. Ook geef je gebruikstrainingen aan klanten. Je werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch. Omdat wij veelal moderne computergestuurde machines leveren, ben je ook vaak bezig met software. Waar nodig kan je rekenen op ondersteuning vanuit onze technische dienst en de leveranciers.

Het is een zelfstandige functie met veel vrijheid en afwisseling. Je begint je dag vanuit huis en op basis van de informatie op je werkbonnen weet je waar in Nederland je die dag aan de slag gaat. Onze klanten zijn met name MKB bedrijven in de ramen-, deuren- en kozijnenindustrie, maar ook grotere bedrijven behoren tot onze klantenkring.

Tijdens je inwerkperiode krijg je een gedegen training van ervaren collega Service Engineers en onze technische dienst. Daarnaast is het ook mogelijk dat je een korte trainingsperiode bij een van onze leveranciers in het buitenland krijgt.

Requirements

Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, of vergelijkbaar.
Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met CNC gestuurde machines is een pre.
Flexibele, zelfstandige en klantvriendelijke instelling.
In bezit van rijbewijs B.
Omdat je vanuit huis naar de klanten gaat, is de regio waar je woont van secundair belang.

About the company

Onze klant verkoopt al ruim 30 jaar machines van topmerken voor de bewerking van aluminium, staal en pvc in de Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in België. Binnen onze klant heerst een informele sfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Maxime Vantournhout

 

Whoohoo related vacancies

  • No related jobs found